De omgeving rond Quinta do Porto staat bekend om zijn natuurschoon en prachtige wandelroutes.

 
   

Tabua

Afstand vanaf de Camping 4km

In het authentieke stadje vind u diverse winkels, banken, drie grote supermarkten, verschillende gezellige restaurantjes en terrasjes, waar je heerlijk kunt eten en drinken in een typische Portugese sfeer en tegen lage prijzen.

tabua

 

 

Rio Mondego

Afstand vanaf de Camping 7km

Is uitermate geschikt om te zwemmen, vissen en kanovaren.

Hier is een mooi strand waar u de auto bij het water kunt parkeren ook kunt u hier waterfietsen huren of een heerlijk drankje drinken op het terras.

100_1846
   

Markten

Afstand vanaf de Camping divers

Een bezoek aan één van de talloze markten in de omgeving is zeker de moeite waard.

Op zondag reserveren wij een tafel op de markt in Tabua voor onze gasten om heerlijk van een kippetje te genieten.

markten
   

Fraga de Pena

Afstand vanaf de Camping 25 km

Een idyllisch plekje in het groene hart hier zijn drie watervallen boven elkaar rechts van de watervalen kunt u een mooie wandeling maken deze zijn aan gegeven en bestaan uit diverse routes.

fraga da pena
   

Figueira da Foz

Afstand vanaf de Camping 80 km
 

De kust van portugal hier zijn de breedste stranden van Europa. De stranden van het Portugese stadje zijn dan ook een grote trekpleister voor toeristen. Het strand strekt zich uit van de monding van de rivier de Mondego via Buarcos naar Casa das Pombas. Ook vind u hier talloze restaurantjes zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

 

figuera da fox
   

Serra da Estrela

Afstand vanaf de camping 30 km
 

Dit natuur gebied is de grootste bergketen van Portugal. De streek staat bekend om haar met rotsblokken bezaaide hellingen in de meest bizarre formaties. Hier klim je tot maximaal 2000 meter hoogte, langs slingerende berg wegen en steile afgronden.

Natuur liefhebbers mogen de Serra da Estrela (sterren gebergte), met haar rotsen, bossen, meertjes en angstaanjagende ravijnen niet missen.

P1010847
   

De Torre

Afstand vanaf de camping 60 km

De torre is de hoogste berg (1933m) van portugal en bevind zich in de Serra da Estrela hier kan men in de winter skiën maar ook in de zomer draait de stoeltjes lift. De rit naar de torre is zeer mooi ook als je de berg verlaat via de andere kant is de natuur heel anders.

torreKortom Quinta do Porto biedt haar gasten ontspanning, rust en activiteiten in een prachtige natuur waardoor uw vakantie een onvergetelijke ervaring zal zijn.