Kamperen in portugal op Camping Quinta do Porto,

De camping is gelegen aan de voet van het natuur gebied "Serra da Estrela" in het midden van portugal de beiras ook wel genoemd "het groene hart".

Quinta do Porto is een landgoed net buiten het kleine dorpje Brejo (Sinde) op 4 km van het stadje Tábua hier vind u leuke winkeltjes en gezellige terrasjes ook zijn hier 3 grote supermarkten.

In deze Quinta kampeert u tussen eeuwenoude olijfbomen en wordt u gedeeltelijk omringt met mooie hoge eucalyptus bomen en met uitzicht op bergen.

De camping is 2 ha groot en heeft 30 ruime, indien gewenst schaduwrijke kampeerplaatsen voor tenten, caravans of campers in een natuurlijke omgeving.

U kunt hier onthaasten en genieten van de rust ruimte en mooie wandelingen door de natuur maken rechtstreeks vanaf de camping ook hebben wij diverse faciliteiten o.a. zwembad, speeltuin en kantine waar u heerlijk van uw drankje kunt genieten onder de portugese zon. 

Voor mensen die liever vliegen of portugal een keer willen bezoeken zonder een lange rit te maken hebben wij volledig ingerichte huur tenten of 3 huur caravans beschikbaar zodat u toch kunt kamperen in portugal.

Ook voor mensen die graag naar portugal gaan maar liever niet met de caravan terug willen rijden of om in het vervolg willen vliegen en een auto huren kunt u uw caravan bij ons stallen.

De camping is aangesloten bij de svr, anwb, acsi en de kosmos.

 

quinta do porto
camping tabua